Пазаруване от Амазон -Amazon.co.uk

Mагазинът на БГ КЪМПИНГ предоставя възможност за директни поръчки на всякакви продукти от Amazon.co.uk – Световен лидер за онлайн търговия.

Всеки може да разглежда различни продукти на сайта на bgcamping, но покупката се осъществява директно от Amazon.co.uk.

По-долу сме обобщили условията за доставка на продукти основно от секция Спорт на Амазон.

Експедиция и Доставка

Когато завършите поръчката си, Амазон ще калкулира приблизителната дата на доставка на вашата поръчка на базата на наличността и на типа доставка избраната от вас. За почече информация как Амазон изчислява датите на очаквана доставка, моля натиснете ТУК (Само на Английски език).

Информация за Доставка

Опции за доставка
Цени за доставка и условия
Дестинации за доставка
Достваки от склад на Амазон, но от друг продавач
Amazon Prime

Начална изходна информация.

Моля задължително прочетете долнните редове преди да продължите по-долу.

На уебсайта amazon.co.uk се предлагат стоки за продажба разделени на 3 групи в зависимост от това коя фирма ги предлага на уебсайта,коя ги пакетира и изпраща до вас:

1. Продукти предлагани, пакетирани и транспортирани до вас директно от фирмата amazon.co.uk (Dispatched from and sold by Amazon.co.uк).

2. Продукти предлагани, пакетирани и транспортирани до вас от трети фирми ( Sold by …………).

3. Продукти, които се пакетират и транспортират от склад на amazon.co.uk, но се продават от други фирми ( Fullfilled by Amazon).

За тези 3 категории важат различни условия и цени на доставка. Пълна информация за тези условия ще намерите по-долу.

Дестинации за доставка

Тази страница обяснява до кои дестинации може да бъде изпратен даден продукт.


1. Продукти предлагани, пакетирани и транспортирани до вас директно от фирмата amazon.co.uk (Dispatched from and sold by Amazon.co.uк).

Всички продукти от описаните по-долу категории на уебсайта на Amazon,които се продават директно от компанията Amazon.co.uk. (Sold by Amazon – надпис под продукта) се доставят до България и до следните страни – United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.

Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Musical Instruments, Health (excluding medicine), Home & Garden, Pets, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items
Books, Music, DVD and Video items
Mobile phones and Magazine subscriptions
PC & Video Games, Toys & Games and Software items
Delivery Restrictions for Items that Contain Substances Classified as Dangerous for Transportation
Other Delivery Restrictions
Fulfilled by Amazon
Grocery

Обратно горе

2. Продукти предлагани, пакетирани и транспортирани до вас от трети фирми
( Sold by ………… – надпис под продукта).

FBA Export в рамките на ЕС се отнася за продукти предлагани на сайта на Amazon от трети фирми, пакетирани и транспортирани до вас от тях. Всякя фирма сама решава дали изобщо да транспортира продукти извън Великобритяния, кои продукти да транспортира и какви да са цените за доставка за такива стоки. В случай, че фирмата избере да доставя извън Великобритaния, то тя избира дали да доставя до 9 или до 26 страни членки на ЕС. Това са::

9 страни:

  • Germany, France, Spain, Italy, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Ireland, Portugal

26 страни:

  • Germany, France, Spain, Italy, Belgium, Luxembourg, Netherlands, Ireland, Portugal, Austria, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Malta, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia, Sweden

Най-лесният начин да разберете дали дадена фирма доставя до България е да добавите продукта в количката и при checkout след като сте избрали адреса системата ще ви информира дали даденият продукт може да се транспортира до България. За съжаление към момента голяма част от тези фирми не доставят до България. Би било добре да се ориентирате към продукти от група 1. Продукти предлагани, пакетирани и транспортирани до вас директно от фирмата amazon.co.uk (Dispatched from and sold by Amazon.co.uк). Това е с цел да си спестите време, тъй като тези продукти се доставят до България, както и са ясни цените за доставка – описани по-долу.

3. Продукти, които се пакетират и транспортират от склад на amazon.co.uk, но се продават от други фирми ( Fullfilled by Amazon).

Очаквайте информация скоро.

Цени за доставка извън Великобритания

Цени за Доставка на продукти закупени и продавани от Amazon.co.uk до страни от зона Europe 3

Страните от Европа 3 са Belarus, Bulgaria, Bosnia Herzegovina, Croatia, Cyprus, the Czech Republic, Estonia, the Faroe Islands, Greenland, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Malta, Poland, Romania, Serbia and Montenegro, Slovakia, Slovenia and Turkey.

Тази страница съдържа цените за доставка на продукти закупени на сайта amazon.co.uk и продавани от едноименната фирма. Продукти от група 1 описана по-горе.

Моля, не забравяйте, че на сайта amazon.co.uk се продават и продукти предлагани, пакетирани и транспортирани до вас от трети фирми ( Sold by …………), както и такива, които се пакетират и транспортират от склад на amazon.co.uk, но се продават от други фирми ( Fullfilled by Amazon).

За тези 2 групи продукти в повече от 50 % от случаите, доставката до България е невъзможна. Моля, обръщайте внимание на надписа под бутона “Add to Shoping Cart”. За да се продава, пакетира и изпраща от amazon.co.uk и да важат условията за доставка до България описани по-долу следва да е изписано “Dispatched from and sold by Amazon.co.uk”.


Методи на доставка

Има 2 метода за доставка в Европа. Стандартна и Експресна.

Стандартната е валидна за България за всички продукти продавани от Амазон.

Експресната не е валидна за България за продукти от категория Sports, където попадат и къмпинг продуктите, но е валидана за други категории като DVD, книги, компютърни игри и т.н. – виж по долу.

Супер Сейвър (Super Saver) доставка не е валидна за България.

Стандартни цени за Доставка–Европа 3 в Британски лири(GBP)

За да изчислите Общата сума добавете сумите от колона “За 1 доставка” + “За 1 Артикул” + “За килограм”
Артикул от Секция За 1 Атрикул (1 бройка) За една доставка За 1 кг.
CD/ DVD/ Vinyl 1.49 2.09 -
PC/ Video/ Video Game/ Toy/ Software 2.99 4.99 -
Books (includes audio books) 2.99 4.99 -
Baby, Beauty, Clothing, DIY & Tools, Electronics, Health & Personal Care, Home & Garden, Jewellery, Kitchen, Office Products, Shoes, Sports and Watches items - няма за продукти от категория Sports,

където попадат и къмпинг продукти

4.99 0.49
За каквато и да е комбинация от Артикули описани по-горе в колоната* Съберете общо съответните “За 1 Артикул” цени за доставка по-горе в тази колона Добавете най-високата “За една доставка цена” едократно Добавете съответната сума за тежеста на пратката Ви

Примери:

*Ако поръчате комбинация от продукти в различни категории, ценообразуването е по следния начин:
Вашата поръчка: 1 книга ( Секция Books) 1 DVD Еднократно най-високата “За една доставка” цена от колоната горе ще бъде валидна Общо
Цени за доставка: 2.99 1.49 4.99 = 9.47 (плюс ДДС)
*Ако поръчате комбинация от продукти в категория Sports, където попадат и къмпинг продукти, ценообразуването е по следния начин:
Вашата поръчка: 1 дреха 1 палатка Еднократно най-високата “За една доставка” цена от колоната горе ще бъде валидна За 1 кг. Общо
Цени за доставка: няма такси “За 1 Атрикул (1 бройка)” няма такси “За 1 Атрикул (1 бройка)” 4.99 дреха + палатка = 12 кг. x 0.49 GBP = 5.88 GBP = 10.87 (плюс ДДС)

Цени за Еспресна Доставка Priority Express –Европа 3 (GBP)

Внимание: Този вид доставка не е валидна за категория Sports, където попадат и къмпинг продукти. За всеки случай, по-долу сме описали цените за достваки за продукти от други категории, в случай, че решите да поръчате нещо извън описаните на www.bgcamping.com/shop продукти.

За да изчислите Общата сума добавете сумите от колона “За 1 доставка” + “За 1 Артикул”
Артикул от Секция За 1 Атрикул (1 бройка) За една доставка
CD/ DVD/ Vinyl 2.49 18.99
PC/ Video/ Video Game/ Toy/ Software 5.49 25.99
Books (includes audio books) 5.49 25.99
За каквато и да е комбинация от Артикули описани по-горе в колоната* Съберете общо съответните “За 1 Артикул” цени за доставка по-горе в тази колона Добавете най-високата “За една доставка цена” едократно
*Ако поръчате комбинация от продукти в различни категории, ценообразуването е по следния начин:
Вашата поръчка: 1 book 1 DVD Еднократно най-високата “За една доставка” цена от колоната горе ще бъде валидна Общо
Цени за доставка: 5.49 2.49 25.99 33.97 (плюс ДДС)

ДДС

ДДС се начислява върху цените за доставка на всички продукти изпращани в страни от ЕС Горените цени за доставка не включват ДДС, което се изчислява в процеса на поръчката след като упоменете адреса на доставка. В случая с България, когато упоменете адрес за доставка би трябвало системата да ви начисли 20% ДДС върху гореспоменатите цени за достаква и да ви ги покаже преди завършване на поръчката. За повече информация за ДДС на продукти продавани от Амазон натиснете ТУК(Само на Английски език).

Обратно горе

Колко е времето за доставка?

За да раберете клко време ще отнеме докато получите продукта си, добавете наличността на продукта към времето за доставка.

  • Стандартното време за доставка е 7-10 дни до страни от зона Европа 3, в която е и България. Така, че ако поръате продукт който има наличност 24 часа, би трябвало да го получите 8-11 дни след успешно осъществаване на поръчка.
  • Доставка Priority Express е 2-4 дни до всяка страна от зона Европа 3. Така, че ако поръате продукт който има наличност 24 часа, би трябвало да го получите 3-5 дни след успешно осъществаване на поръчка.

Моля, помнете, че трябва внимателно да проверявате наличността на продукти ако имате повече от 1 продукт в кошницата, тъй като никой от закупените продукти няма да бъде изпратен към вас докато всички продукти в поръчката ви не са налични. В случай, че в поръчката ви има продукти, за които се чака доста за наличност или се правят предварителни поръчки се препоръчва да се направят отделни доставки т.е. да се поръчат тези с по-малко време на наличност първо и после да се направи друга поръчка за останалите. В този случай обаче се увеличават транспортните разходи.

Обратно горе

Превода е точен към 15 Февруари 2011 г. Ние не сме отговорни по никакъв начин при промяна на някое от условията. Не забравяйте, че настоящото има за цел само да Ви улесни и ние не се ангажираме с каквито и да е покупко-продажби и проитичащите от това договорни отношения. Във всеки случай, ако даден продукт не може да бъде транспортиран до България, вие ще бъдете уведомен в процеса на поръчката. Друг е въпроса при промяна в условията на доставка, връщане и т.н. въпроси свързани с продукта след осъществяване на продажбата му. В тези случай, както казваме по-горе ние не сме по никакъв начин отговорни за преки или косвени щети произтичащи от това. Пълна информация за условията за ползване на сайта www.bgcamping.com можете да прочетете ТУК

This entry was posted in Общи and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.