Къмпинг Арменистис Халкидики

Camping Armenistis Ви зове в един свят за алтернативна ваканция със златни пясъци, кристални води, много зелено, но и с удобства, вкусни удоволствия и безупречно обслужване. Можете да изберете за престоя си палатка, каравана, каравани под наем с климатик и външо обзведена площ или дори и Mobile home за по-голям комфорт. За туристи с раница, които обаче искат да преспят в легло, се предлагат спални в “Youth Hostel-палатки”. Една абсолютна лятна дестинация, само на час и половина от Солун, която е известна с приятелската и сърдечна атмосфера и с магическата красота на пейзажа.

РЕЗЕВАЦИЯ НА КАРАВАНА ИЛИ МОБИЛНА КЪЩА ТУК

Лагерът е страхотен!
Лагерува ли сте на палатка или на каравана близо до вълните? Под дълбоката сянка на дърветата, на простор и лагера става развлечение. За това гарантира и голямата гама от формите на гостоприемство, които ви предлага. За къмпинг с палатка или каравана притежаваме специално оформени площи с ток и паркинг.
Armenistis Camping Κατασκήνωση & Τροχόσπιτα
Къмпинг с палатка

Всичките места за палатки се обикалят от величествени борове и дъбове, които предоставят съвършената защита от слънцето. Така пребиваването в Camping Armenistis е приятно, дори и през най-горещите месеци на лятото. Дори и най-отдалечените места за само на няколко метра от морето и от хигиенно – санитарнните възли. По избор се предлагат и амфитеатрално разположени зони около залива на Арменистис.

РЕЗЕВАЦИЯ НА КАРАВАНА ИЛИ МОБИЛНА КЪЩА ТУК

Всяко място предлага:

Сянка върху цялото място В близост санитарен възел
Ел. ток 880 watt Място за паркинг
Armenistis Camping Κατασκήνωση & Τροχόσπιτα
Къмпиране с частна каравана
Да пътуваш в различни държави с къщата си върху четири колела и да стигнеш до най- красивото място и да не ти липсва нищо, това е удоволствие. Местата за караваните на колела са номерирани и се намират в естествена сянка, притежавайки връзка с ел. ток.

Всяко място предлага:

Сянка върху цялото място близо до санитарен възел
ел. ток 880 watt място за паркинг
Наели сте комфорта!

Ваканция в пряк контакт с природата не означава непременно отказ от комфорта. Само на няколко крачки от морето, обиколено от обилно зелено се намират наетите къщи. Уютните с климатици Mobile homes и оборудваните каравани гарантират удобство за всекиго.

Armenistis Camping
Наемане на Mobile home

Наемете вашата Mobile home и се предайте на удоволствието от климатика, частна тоалетна, напълно оборудвана кухня и мебелирана градина. Mobile homes се намират в богатата сянка на борове и дъбове дървета само на няколко крачки от известния плаж на Арменистис.

Всяка Mobile home притежава:

Прозорец във всяка стая Напълно оборудвана кухня с хладилник
Климатик Баня с широк душ кабина
4 легла със завивки Покрита мебелирана градинаς
1 детска стая с 2 легла и гардероб Място за паркинг
Спалня двойно легло
Armenistis Camping
Наемане на каравана

Предимствата на една наета каравана са явни: Това е един удобен и същевременно евтин избор за почивка в близост до морето. Караваните предлагат всичко, от което се нуждае някой.Санитарните помещения са на разстояние само няколко крачки.

Всяка каравана притежава:

Климатик Покрита мебелирана градина
3 легла със завивки Хладилник
Спално помещение с двойно легло Място за паркинг
Трапезария с допълнително легло
Снимки на караваните и на Mobile homes

Карта на camping

Карта на camping

Armenistis Camping - Карта на camping

This entry was posted in Бунгала, Бунгала в Гърция, Вили в Гърция, Къмпинги с Видео, Нови Къмпинги, Общи and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.