Често Задавани Въпроси

1. Какво точно е този сайт

         Сайтът www.bgcamping.com е информационен сайт предоставящ информация  за къмпинги в Европа, дискусионни ресурси,публикации. Сайта може също да предлага различни видове продукти и услуги, както посредством собствено  предлагане, така и от страна на трети лица. Пълна информация за условията за ползване на сайта са публикувани ТУК .

2. Мога ли да резервирам къмпинг място чрез БГ Къмпинг?

         БГ Къмпинг не е ТУРОПЕРАТОР ИЛИ ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ съгласно закона за туризма в Р България. Вие може  да използвате базата данни на БГ Къмпинг за да направите резервация, но в този случай бивате насочени директно, посредством активна връзка( линк) към съответната уеб страница на къмпинга, вила, еко-селище и т.н. обект,  където вие се съгласявате с техните условия на резервация и отношенията по договора са между вас и съответния къмпинг/туроператор/сайт/обект. БГ Къмпинг ви предоставя база данни, която цели улесняване техническата организация на вашата почивка и информационната ви обезпеченост.В повечето случаи линкът ще води към booking.com, който е световен лидер за резервации и служи като посредник между обектите за подслон и крайните потребители. Booking.com не е туроператор и не предлага почивки и други организирани туристически услуги. Местата за настаняване – хотели,мотели, къмпинги и т.н. сами предоставят офертите си на bookинг.com посредством специализиран софтуер за контрол на резервациите. Моля, прочете внимателно условията на booking.com в случай, че възнамерявате да резервирате почивка чрез тях. Сайта изисква регистрация. Някои от туристическите обекти изискват плащане с кредитни/дебитни карти а други не.

3. Виждам, че предлагате стоки за продажба. Какви са условията на доставка, плащане, гаранция и т.н.

 В секцията Оборудване на bgcamping.com, можете да разглеждате оборудване, което се рекламира от и продава на сайта amazon.co.uk – Великобритяния. Ние сме превели по-голямата част от информацията как се пазарува от амазон. Ето линк Тук.

4. Как да си планирам пътя?

         Използвайте този линк  и ако имате нужда от помощ при използването на приложението моля натиснете тук.      

5Налага се да пътувам до остров, а не знам как ?

         Потърсете кои са съответните фериботни линии от тук.  

6. Какви принадлежности да взема  със себе си за почивката?

         Вижте пълен списък тук .

  Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас правейки коментар по-долу на тази страница.

  Tyxo.bg counter 
Copyright БГ Къмпинг  2009 - 2017