Цели

Ние сме амбициозен екип, вярващ в новаторските идеи и стремящ се към по-добър и пълноценен живот.

С тези  си качества ще дадем най-доброто от себе си за развитието на един вид туризъм, позагубил популярност в България, а именно къмпинговането. То е масово и широко разпространено в Западна и Централна Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Разбира се материалната база на къмпингите е високо развита, предлагаща всички модерни условия за почивка и широк спектър от услуги.   За  съжаление в България условията понастоящем не отговарят в повечето случаи на общоприетите в бранша по света, нещо което ние ще се опитаме да подобрим в дългосрочен период.

В краткосрочен план  нашата основна цел е да дадем възможност на хората да оценят релаксиращото и зареждащо въздействие на живота на открито, както и да посетят  много различни дестинации и забележителности в България и останалата част на Европа при това на двойно по-ниска крайна цена в сравнение с конвенционалната почивка.

Другите наши краткосрочни цели ще бъдат изграждането на по-широка дистрибуторска мрежа в страната, създаването на богата информационна база на български език в интернет за къмпингите в Европа, както и предлагането на по-широк спектър и по-висококачествени услуги.

Искрено се надяваме заедно, чрез свежи идеи и действия в тази и други области да успеем да водим по-пълноценен живот защото смятаме, че всички ние го заслужаваме.

Екип на БГ Къмпинг

  Tyxo.bg counter 
Copyright БГ Къмпинг  2009 - 2017