Онлайн магазин за Kъмпинг и Outdoor екипировка

Къмпинг Оборудване под Наем

 

Сезон 2014 за нем на къмпинг оборудване е от 21 Май до 7 Октомври

Заявка

Заявка за наем на къмпинг оборудване се осъществява единствено онлайн на адрес www.bgcamping.com/eshop. При влизане в Магазина, моля натиснете върху под меню "Под Наем" в горната лента на сайта и изберете вид палатка и период на наема. Следвайте инструкциите до завършването на вашата поръчка. След осъществаването на успешна поръчка, вие ще получите потвърдителен email съдържащ цялата информация относно заявката ви. Статуса на поръчката ви е " Непотвърдена". Ако имате дадени указания, специални изисквания, питания и т.н., моля попълнете ги в полето " Коментар" преди да завършите поръчката си. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на тези детайли.

В рамките на същият работен ден, ще получите втори email, който потвърждава вашата поръчка за наем заедно с всички детайли както и проформа фактура. След този момент единственото, което ние ще направим е да ви изпратим оборудването до офис на Еконт Експрес най-близък до посоченият от вас адрес на доставка, освен ако не сте посочили друго в полето "Коментар". Всяка комуникация между вас и нас следва да бъде потвърдена в електронен формат- чрез електронна поща. Дори и в случайте, когато е направена допълнителна уговорка по телефона ние следва да ви изпратим потвърдителен email за това. Моля, не звънете на посоченият телефонен номер по-долу. Всички потвърждения и всякаква комуникация между Наемодателя и Наемателя се осъществяват посредством електронна поща. В случай, че е необходимо ние ще Ви потърсим на посочения от вас телефонен номер за уточняване, ако такова е необходимо.

 

Доставка и Връщане

Оборудването се изпраща към Наемателя до офис на Еконт Ескпрес ДО ПОИСКВАНЕ и е готово за вземане в даден дoговорен Четвъртък. Оборудването е с двупосочна товарителница т.е. цената за връщането му до нас е заплатена.Моля, пазете обратната предплатена товарителница, която ще ви е необходима за изпращането му обратно. В зависимост от датите на наема ви, следва да изпратите оборудването обратно до нас не по-късно от договореният Вторник, който е крайна дата на наема ви. Оборудването се изпарща от офис на Еконт Екпрес по ваше желание до офис на Еконт Екпрес 8002 Бургас Славейков, ж.к. Славейков, бл.55 вх.Ж. Получател: www.bgcamping.com Тел: 087 650 4726.

 

Заплащане

Заплащането на наема се осъществява с наложен платеж в Офиса на Куриера, чрез paypal или чрез кредитна карта.